Kumlu Yolda Araba Yarýþý 3D Oyunu Tam Ekran Modunda
- 3D Oyunlarmz "tam ekran" oynayarak oyunlarmz daha verimli klabilirsiniz.
- Baz 3D oyunlarmz player iine tam olarak smad iin oyun iin gerekli olan butonlar ve grselleri gremeyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda oyunlar tam ekran oynamanz gerekebilir.
- Oyunlar tam ekran alrken oyunun orjinal boyutu ile alrlar. Ekran kaplayarak oynamak isterseniz (Tam ekran penceresinden) sa st keden ekran kapla butonunu kullannz. Ayrca oyunlarn ekran kaplamama nedeni 3D oyunlarn yapmclar ile ile ilgilidir. Bu ekilde oluturulmulardr. Oyunun maksimum boyutunda tam ekran olarak alr.
- Oyun tam ekran olarak aldnda oyun sesleri karyorsa ana oyun penceresi (Yani bu pencereyi) kapatp ana sayfay aabilirsiniz. (Sadece nternet Explorer tarayclarda bu sorun kmaktadr. Firefox, Google Chrome veya Opera tarayc tavsiye ediyoruz.)
- Tam ekran oyun almyorsa taraycnz alr pencereleri engelliyor olabilir. Bu gibi durumlarda www.3doyunlar.net alan admza izin verin veya alr pencereleri engelle blmn bir sreliine kullanm d brakn.
Gladyatör dövüþü yapýlan bir dövüþ arenasýnýn çevresindeki kumlu yolda araba yarýþý yapýyoruz. Bir diðer bölüme geçebilmemiz için bölüm yarýþlarýnda derece yapmamýz gerekiyor. Flash 11 ile üretilmiþ kaliteli bir 3d araba yarýþý oyunu. Oyunu oynayabilmeniz için Adobe Flash Player 11 eklentisi gerekir.
Oyun kontrol tuþlarý; Klavye yön tuþlarý ile arabayý sürüyoruz Ýleri yön tuþuna 2 kere basýp 2. basýlý tuttuðumuzda turbo (nitro) devreye girer Oyunu durdurmak için boþluk (spacebar) tuþuna basýyoruz Araba kamera açýsý deðiþmesi için C tuþuna basmamýz yeterli. Ýpucu: Oyunu tam ekran oynamak için oyun içerisindeyken F tuþuna basýn.
Oyun görüntüsü:
3Doyunlar.net iyi oyunlar.
Unutmayn; Kumlu Yolda Araba Yarýþý oyununa benzer sitemizdeki dier 3d yarýþ oyunlar oynayabilirsiniz.
Yorumculardan ipular (2 ipucu)
Arda Özler 1) Kumlu yol olduðu için hiç yavaþlamayýn derim. Dýþtan gelip sürekli "DRÝFT" yapýn. 2) Sadece sol alt köþeden bakýp gördüðünüz sert virajlarda frene basýn. 3) Ýleri yön tuþuna 2 kere basýp býrakýp turboyu devreye sokabilirsiniz. 4) Turboyu sadece düz yollarda kullanmalýsýnýz. 5) Diðer arabalar size çarptý ve araba durduysa ileri yön tuþunu býrakýp, tekrar bastýðýnýzda araba gitmeye devam eder.
Demirhan Poyraz - Adobe Flash Player 11 sürümünüz yoksa oyun açýlmaz Oyun kontrol tuþlarý ise þöyle oluyor - Klavye yön tuþlarý ile arabayý sürüyoruz - Ýleri yön tuþuna 2 kere basýp 2. basýlý tuttuðumuzda turbo devreye girer - Oyunu durdurmak için boþluk (spacebar) tuþuna basýyoruz - Araba kamera açýsý deðiþmesi için C tuþuna basmamýz yeterli. - Oyunu tam ekran oynamak için oyun içerisindeyken F tuþuna basýn.
pular! Oyunlarmz oynarken ekran sorunu yayorsanz ltfen 'Tam Ekran' oynaynz.
- Oyunlar aabilmeniz iin 'Shockwave' eklentisi yklemeniz gerekiyor. (Olmazsa oynayamazsnz)
- Oyunlarmz yklenirken sorun yaamak istemiyorsanz 'Firefox' yklemenizi tavsiye ediyoruz.
- Oyunlar oynarken bilgisayarnz zorlanyorsa 'Opera' veya 'Google Chrome' tarayc tavsiye ediyoruz.
- Ayn anda birden fazla oynama sayfas aarsanz (Shockwave eklentisi) bilgisayarnz kilitlenebilir.
Toplam 78 adet yorum yapld, 1 tanesi onay bekliyor
Sportivni_oglanSportivni_oglan - Ülvi ORUCOV
24 Haziran 2016, Cuma
Merhaba editörüm. Uzun bir süreden sonra yinede buradayým. Oyunu önceden oynamýþtým ama yorum yazmamýþtým. Oyun süper. Bu oyunu hep oynayacaðým.
Editörün Notu: Teþekkürler.
loreswew06loreswew06 - Erol YORULMAZ
17 Nisan 2016, Pazar
Kaçýncý olursak olalým bölüm geçebiliyoruz oyunun bu yanýný sevdim
kralonur555kralonur555 - Onur KARAARSLAN
25 ubat 2014, Sal
Gençler oyun süper tavsiye ederim
elmamaelmama - Ertuðrul ERÜNSAL
13 Kasm 2013, aramba
1-F tam ekran 2-c kamera 3-Spacebar oyun durdurma Bilgi: bu oyun Flash olduðu için hiç bir tane program indirmenize gerek yok kýsaca sorunsuz oynayabilirsiniz.
yenenocukyenenocuk - Bora Özbilen
31 Ocak 2013, Perembe
Çok güzel bir oyun
WOLFTEAM1230WOLFTEAM1230 - Berke GÜLEZ
31 Aralk 2012, Pazartesi
Oyun çok güzel ama drift biraz zor cekiliyor bunda kolay drift çekebilmek icin yavaslatma tusuna basýp yönler neredeyse oraya doðru dönün iyi sanslar....
mahkli12mahkli12 - Mehmet ERSÖZ
2 Aralk 2012, Pazar
Editörüm oyunu açýyorum ama yavaþ hemen cevap verirseniz sevinirim bu arada emeðe saygý
Editörün Notu: Bu oyun 3d flash oyunlar arasýnda yer alan bir oyun ve diðer flash oyunlara oranla boyutu daha fazla. Bu yüzden yüklenme hýzý zaman alacaktýr (Ýnternet hýzýnýza göre deðiþir).
salihserhatsalihserhat - Salih Serhat ÇETÝN
30 Ekim 2012, Sal
Editorum hani oyunun ekraný kararýyor demiþtim ya þimdi ben google choremeden bir de normal google den açtým ve bilgisayarýn ekran kartýný deðiþtirdik oyun süper oynanýyor
Editörün Notu: Sorun demekki donaným kaynaklýymýþ. Sorun yaþayan arkadaþlara duyrulur. Bu arada yeni ekran kartýnla iyi oyunlar
blakblak - Blak SHADOW
14 Ekim 2012, Pazar
Muhteþem shadoowda ingilizce olmasa
salihserhatsalihserhat - Salih Serhat ÇETÝN
12 Ekim 2012, Cuma
Ya editörüm oyun açýlýnca ekran kararýyor sadece harita gözüküyor nasýl düzeltecez bilgisayardan da olamaz çünkü 2 kez format attým nasýl düzelicek
Editörün Notu: Ekran kartý yeterli gelmiyor olabilir. Format atman buna çare olmaz ne yazýkki.
elmamaelmama - Ertuðrul ERÜNSAL
1 Ekim 2012, Pazartesi
Oyun harika varya araba dirft için yaratýlmýþ
Bugra35Bugra35 - Bugra Balkan
1 Eyll 2012, Cumartesi
Güzel bir emege saygý
ArdaIpucuArdaIpucu - Arda ÖZLER
21 Temmuz 2012, Cumartesi
Oyun pucu: 1) Kumlu yol olduðu için hiç yavaþlamayýn derim. Dýþtan gelip sürekli "DRÝFT" yapýn. 2) Sadece sol alt köþeden bakýp gördüðünüz sert virajlarda frene basýn. 3) Ýleri yön tuþuna 2 kere basýp býrakýp turboyu devreye sokabilirsiniz. 4) Turboyu sadece düz yollarda kullanmalýsýnýz. 5) Diðer arabalar size çarptý ve araba durduysa ileri yön tuþunu býrakýp, tekrar bastýðýnýzda araba gitmeye devam eder.
Ya bu oyun nedense çok sinirlerimi bozuyo kaybedince hiçbir oyunda olmadýðý kadar sinirleniyorum
fbli_84fbli_84 - Mehmet Akif Þahin
24 Mays 2012, Perembe
Oyunu beðendim ancak bazý eksikleri var
yenenocukyenenocuk - Bora Özbilen
5 Mays 2012, Cumartesi
Oyun çok güzeldi nitroya basýyorum uçuyorum
3d_oyun_hastasi3d_oyun_hastasi - Demirhan POYRAZ
26 Nisan 2012, Perembe
Oyun pucu: - Adobe Flash Player 11 sürümünüz yoksa oyun açýlmaz Oyun kontrol tuþlarý ise þöyle oluyor - Klavye yön tuþlarý ile arabayý sürüyoruz - Ýleri yön tuþuna 2 kere basýp 2. basýlý tuttuðumuzda turbo devreye girer - Oyunu durdurmak için boþluk (spacebar) tuþuna basýyoruz - Araba kamera açýsý deðiþmesi için C tuþuna basmamýz yeterli. - Oyunu tam ekran oynamak için oyun içerisindeyken F tuþuna basýn.
pular: Oynadnz oyunu ok beendiniz daha sonra tekrar oynamak istediniz. O halde beendiiniz oyunun ksayolunu Oyun Kaydet butonu ile bilgisayarnza indirebilirsiniz.
Sitemizdeki 3d oyunlar oynayabilmeniz iin sisteminizde Shockwave eklentisinin ykl olmas gerekir. 3D Games - 3 boyutlu oyunlar, sitemizde yaynlanan seilmi bedava Shockwave 3d oyunlar ziyaretilerimize cretsiz olarak sunuyoruz. “Trkiye nin en iyi seme 3d oyun sitesi” 3d oyunlarmz zevkle oynayn. 3doyunlar.net
Nerdeyim; “3d Yarýþ Oyunlar Oyna › Kumlu Yolda Araba Yarýþý Oyunu oynama sayfas”
Kategoriler - yeler - letiim - Gizlilik Politikas - Yardm - Shockwave (Eklenti) - Sitene Oyun Ekle