Oyun Giriþ/Kayýt:
Oyunu üye olarak oynayabileceðiniz gibi üye olmadan misafir olarak ta oynayabiliyoruz. Oyun yüklendikten sonra
NEW ACCOUNT diyerek oyuna ücretsiz olarak üye olabiliyoruz. Üye olmadan misafir olarak oynamak için ise
ANONYMOUS ACCESS butonuna týklýyoruz.
LOGIN butonu ile de oyuna üye giriþi yapýyoruz.
Not: Üye olmadan oynadýðýnýzda oyundaki puan ve bilgileriniz silinebilir. Eðer bu tür sorunlar yaþamak istemiyorsanýz oyuna üye olarak oynayýnýz.
Oyun Odalarýna giriþ:
Oyuna giriþ yaptýktan sonra oyun odalarýnýn bulunduðu bir liste açýlýyor. Ýstediðimiz bir oyun alanýný seçerek oyuna baþlayabiliyoruz.
Oyun Odasý Oluþumu:
Oyun menüsünden SERVER HOST butonuna týkladýðýmýzda oyun odasý (oyun serveri) açabiliyoruz. (Yalnýz kayýtlý oyuncular oyun odasý açabiliyor).
Oyun Ayarlarý:
SETTINGS butonuna týkladýðýmýzda oyun ayarlarý ile karþýlaþýyoruz.
Controls sekmesinde, oyun oynama butonlarýný özelleþtirebiliyoruz.
Graphics sekmesinde, grafik kalite oranýný ve çözünürlük ayarlamalarýný yapabiliyoruz (
Eðer bilgisayarýnýz oyunu açmakta zorlanýyorsa ayarlarý en düþük olarak ayarlayýn).
Gameplay sekmesinde, oyun içerisindeki müzik ve ses efekt ayarlarý yapýyoruz.
Oyun Kontrol Tuþlarý:
Oyun kontrol tuþlarýný istediðiniz þekilde özelleþtirebilirsiniz. Eðer tuþlarda bir deðiþiklik yapmadýysanýz;
WASD tuþlarý ilerleme,
ENTER online oyuncularla sohbet,
Sað týklama ateþ,
Sol týklama zoom,
G tuþu bomba atar
TAB tuþu online oyuncularý ve skor bilgilerini gösterir,
U tuþu grubunuzdaki kullanýcýlarla sohbet etme imkaný sunar,
F8 tuþu ile oyunu
tam ekran oynarsýnýz.
Oyun Ýpuçlarý:
- Oyun boyutu 47 MB olduðu için yüklenmesi internet baðlantý hýzýnýza göre zaman alacaktýr. Lütfen yüklenmesini sabýrla bekleyin. Oyun dosyasý ilk yüklenmede önbelleðe alýnacaðý için sonraki açýlýþlarda tekrar yüklenme olmadýðýndan dolayý açýlýþlar daha hýzlý olacaktýr.
- Oyunu ilk kez oynayan oyuncularýmýz
PRACTICE butonu ile test oyununu oynayabilirler. Bu sayede oyun kontrol tuþlarý ve oyun alaný hakkýnda bilgi sahibi olabilirler.
- Oyun gerek boyutu itibariyle ve gerekse kalite dereceleri yüksek olduðu için sisteminizde takýlmalar yapabilir (
Bilgisayar özelliklerinize göre deðiþir). Bu nedenle oyun sayfasýný açmadan önce diðer açýk pencere ve programlarý kapatýn. Ayrýca
SETTINGS butonu içerisinden grafik ve ses kalite oranlarýný düþürün.
- Oyunu oynayabilmeniz için sisteminizde
UNITY 3D WEB PLAYER eklentisi kurulu olmalýdýr.
3Doyunlar.net iyi oyunlar.
Unutmayn;
Online Sahil Savaþý oyununa benzer sitemizdeki dier
3d online oyunlar oynayabilirsiniz.
Yorumculardan ipular (
7 ipucu)
- Yusuf Uçan
Arkadaþlar bu oyunda bazý kiþilerin çözemediði bir sorun var bir sonraki bombayý ve bir sonraki silahý nasýl alýcaz.
1-Silah almak istiyorsanýz adam öldürmeniz gerekir. Siz öldüðünüzde ekranda çýkan sayfada merit yazar orda bir sonraki silahý almak için daha ne kadar adam öldürmeniz gerektiðini gösterir.
2-Bombalarý almak içinse checkpointleri yani bölgeleri ele geçirin.Ölünce bir sayfa çýkar, altta checkpoint yazýyor orada ne kadar bölge ele geçirdiðiniz yazar. 10 bölge ele geçirince RPG açýlýr, 20 bölge ele geçirince LRPG açýlýr. LRPG ler atýlan bölgede patlar ve etrafa ateþ saçar.
Oyunda adam karþýnýza çýktýðýnda kafasýna vurmaya çalýþýn ve hep hareket edin sizi vurmasý zorlaþýr.
Oyunda zýplama ve eðilme yoktur
W-Ýleri gitme.
S-Geri gitme.
A-Sola gitme.
D-Saða gitmek.
Enter-Oyun içi konuþma.
U-Takým içi konuþma.
Mause Sol týk-Ateþ.
Mause Sað týk-Zoom.
G-Bomba.
Tab-Oyuncularý ve skorlarý gösterir.
F8-Tam Ekran.
- Azrail Beko
1-Düþman öldürdüðünüzde size puan türü birþey gelir bunlarla yeni silahlar açýlýr.
2-Silah seçmek için ölünce bir pencere çýkacak oradaki silaha týklayarak istediðiniz silahta týklamayý býrakýn o silahla baþlayacak.
3-Her takýmda 2 adet karakter vardýr ölünce çýkan pencerede adam resmine týklayarak karakterin tipini deðiþtirebilirsiniz.
4-Öldüðünüzde çýkan pencerede ayrýca bomba yeri vardýr o özel silahdýr bir oyuna girdiðinizde sadece 4-5 kere kullanýlýr sonra bida hiç bi raund kullanýlmaz ama baþka bi oyuna girdiðinizde tekrar kullanýlýr.
5-Keskin niþancýlýkla düþmanlara headshot atarak onlarý daha çabuk öldürebilirsiniz.
- Oðulcan Sönmez
Evet arkadaþlar oyun hakkýnda bahsedecegim L0-L1-L2-L3-L4-L5-L6-L7-L8-L9 Silahlarý vardýr bir oyun sunucusu en az 2 oyuncu alýr en fazla ise 4-6 alýr w tusu ileriye gider s tusu arkaya gider d tuþu saða gider a tusu sola gider ayný zamanda ileri arka sað sol tuslarý ile oynanýr En iyi Silah Roller'dir En iyi silahlar bence þunlardýr: L8-L9 olabilir L9 roller dir L8 ise prýme dir carbýne nýn bir üst seviyesidir oyunda bombalar vardýr 1 normal bomba 2. rpg bunu almak için 10 yer ele gecirmelisiniz rpg ileriye sýkýlýr (bombanýn ucan tarzý diyebiliriz) 3 LRPG'DÝR yanan bir ucan bombadýr patladýgý yer alev içine döner. Server açmak için Host tusuna basmamýz gerekir Not: Üyeler Host açabilir Playerler deil. Ve bomba, RPG, LRPG bunlarýn hepsi G tusu ile sýkýlýr LRPG en fazla 25 adet alýrsýnýz RPG: aynen dedigim gibi en fazlasý 25 dir Bomba: en fazla 50 tane alabilirsiniz bir yer ele geçirdiginizde size 2 bomba gelir bir bomba sýkmak:
1. RPG VE LRPG BEDELDÝR 2 BOMBA ATARSANIZ 1 YADA 2 LRPG YADA RPG AZALIYOR. bir rpg veya LRPG ATTIGINIZDA TEKRAR G YE BASIN ORAYI YENÝLÝYOR RPG ATCAKKEN BÝ KERE ATTIKTAN SONRA G YE BASMADINIZSANIz rpg ve lrpg Yeniler Eger kullanýp deistirmeden ölürseniz G ye basmayýn Kendisi degismis olur Taktikler:
Eger adam kuleden nisan alýp vuruyorsa adam orda ise orda oldugunu gorduysenýz rpg veya LRPG sýkýn adam ölür adam suda ise suyun dýsýndan vuramssýnýz anca içinden vurursunuz adama anca ýcýnden vurursunuz eger suyun içindeyseniz adam dýþarda rpg sýkarsa korkmayýn býsý olmaz ama gelip suda sýkarsa kurtulusunuz yoktur.
2. adam evdeyse eve 2 bomba atýn eger attýgýnýz yerde ýse adam ölür.
3.dUSMAN SIZI görmeden hemen kuleye girin adamý öldürün sonra suya gidin adam orda oldugunuzu zanneder orayý rpg yada LRPG ler orda olmassanýz iyi olur sonra suya gidip arkasýndan vurun oyunda tabanca veya býcak yoktur sadece silah ve bomba vardýr
4. oyunda 4 yer vardýr yada 6 neyse orayý ele gecýrmek ýcýn sýz mavisiniz gidip kýrmýzý olan yere gfidin yanlýz kýrmýzýnýn ustunde kýlýt ýsareti varsa gitmeyin orasý sonradan acýlacak bir portal olacak ele gecirmek icin orayý 0 indirip kendi renginiz yapýn orda beklerken LRPG RPG BOMBANIZ DOLAR orasý sizin renginizde 100 olduysa bazý kýrmýzý yerlerin kilidi kalkar.
sað týklama Zoom açar Sol týklama ile vurursunuz Pc kasýyorsa ne varsa en sonuna dusurun unity web player lazýmdýr. Pc yine kasýyorsa Windows7 weya Vista yapýn Diskleri formatlarýn Uyari: eger C surucusunu Formatlarsanýz Pc acýlmaz o yuzden kurtarma cd Lazým olur.
Sorununuz çözülecektir Çözülmedi ise yeni Pc alýnýz Eskide kalmayýn.
Sorunlarýnýzý Çözdüm ise ne mutlu bana.
- Murat Sadýk
Oyun hakkýnda biraz bilgi vereceðim:
1. Eðer bulunduðunuz bölgede düþmanda rpg varsa evin içine girmeyin, suya girin çünkü size roket atýldýðýnda lastik top gibi suya çarpýp yukarý sýçýrýp gider ama eðer düþmanda suya girerse elinizde hangi ilah olursa olsun suyun altýnda vurun çünkü adam sudayken fazla beklediðinize canýnýz gidiyor onun için silah sýkarsanaýz düþmanýn extra kaný gider ve ölür, eve girerseniz gizlice girin çünkü adam size rpg sýkabilir ve kurtuluþunuz yoktur.
2. Eðer rakipler bayrak almanýzý engelliyorsa arkadaþýnýzla plan yapýnki siz bayrak almaya giderken akadaþýnýzda sizi yüksek bir yerden korusun (rpg almak için 10 tane bayrak almanýz lazým) ve sakýn uzaklara gitmeyin çünkü oyun yasak bölgelere girmenize izin vermiyor girerseniz kanýnýz gider ve ölürünüz.
3. Eðer server kurarsanýz sadece arkadaþýnýzla siz kalýrsanýz eðlenmek için evleri yýkýn insan stres atýyor.
4. Eðer size kendi adamýnýz silah sýkýyosa hiç korkmayýn çünkü kanýnýz gitmez (eðer bomba veya rpg sýkmaya kalkarsa ya ordan uzaklaþýn (yada adamý bombanýz veya rpg nizle etkisiz hale getirin.)
5. Eðer takým halindeyseniz bayrak almaya gidiyorsanýz bir kiþi veya siz gidip düþmanýn mekanýna saldýrýnki onlar zaman kazansýn ve bölgeyi alýn.
6. Eðer düþman mekanýnýza girmiiþse (bu ipucu el bombalýlar için daha faydalý olacaktýr) hemen el bombasýný mekanýnýza atýn ve ordan uaklaþýp adam ölmediyse tarayn adamý.
7. Eðer düþman siize kulelerden pusu atýyors (bu ipucu rpg liler için daha faydalý olacaktýr) hemen gizle bi yere gidip adamýn bulunduðu kuleye rpg sýkýn (rpg ve bomba G tuþuyla sýkýlýr) ve intikamýnýzý alýn
8. Eðer zorlu rakip gelmiþse artýk kazanmanýz imkansýz (bu ip ucu üyeler için daha yararlý olacaktýr)
hemen U tuþuna basýp akadaþýnýza burdan çýkýp bekle yeni server açacaðým diye ve hemen oyundan çýkýp menüde host servere týklayýp açýn ve arkadaþýnýzý bekleyin. (eðer arkadaþýnýzýn serverini bulamadýysanýz çok kolay zaten servrin kuranýn adýyla serverin adý aynýdýr) ve hemen servere girin.
Benden bu kadar. Yardým ettiysem sevinirim oyunda adým (muratx12)
- Mahmut Berk Yaman
Merhaba arkadaslar ben size ipucu vereceðim.
Oyunumuzun amacý: 4 tane portal vardýr (Portal: bulunduðu ortamýn canlandýrýcý özeliði, þekli diktörgen ve solunda dönen bisey vardir dolma cubugu vardýr 100 - 75 - 50 - 25 - 0 gibi sayýlarý gösterir) tam olarak portal denmez ama ben portal gideyceðim bu oyunda en az 2 kisilik oynanýr en çok 10 amac haridadaki (hangi takýmdaysanýz) mesala mavi siniz mavi olmayan portalar yanýna gidip o portalý kýrmýzýya cevireceksiniz. kýrmýzýysanýz tam tersi portal evin içinde - dýsýnda bulunur. burayý anladýk güzel. Oyuna girdik oyunumuzu oynuyoruz . mermimiz aniden bitti endiselenmeyin portallý evlerde portalýn yakýnnýda yeþil kutular vardýr burdan mermenizi alýrsýnýz silahýnýzýn mermi sýnýrý kaçsa o kadar mermi alýr. Oyunda oyun haritasýndan çýkamasýnýz oyundan uzaklasýrsanýz ölürsünüz, suyun altýnda fazla kalýrsanýzda ölürsünüz. Adamlar sizi vuruyor ama ölmediniz ve ekran siah - kýrmýzý sekile aldý. bu canýnýzýn az olduðunu gösterir. bi yerde dinlenirseniz canýnýz tekrardan dolar oyunda kulubeler vardir böyle üste çýkarsýn üstü samanlý kaplýdýr. Onun içine girdiðinize adamlar sizi göremez ama adamlar oraya namlusunun getirdiðinde sizi görür. Silahlar L 0 - L 9 a kadar vardýr L 9 dan sorna bi silah daha var ama ben onu açamadým ben oyunda L 7 ve L 9 uzu tavsiye ediyorum bombalar 4 tane verdýr 1 el bonbasý 2 rpg (karsýya doðru sýkýlýn bonba) 1.+ rpg (buda rpgnin bir üst seviesi sornada bir bonba var ama ben görmedim. silahýn veya bonbanýn üstüne deistirirek silah - bonba deðistirebilirsiniz. adam karakterini degistirmek için ise adamýn üstüne týklayýnýz. Çoðu yorumu okudum ve yorum yaptým herkezin þikayati oyunun açýlýrken fazla kazmasý zor açilmasi bi durumda bazilarý F5 yapiyolar ama yaparsanýz en bastan yüklenir oyunun zor açilmasi sebebe oyunun 48 MB olmasýdýr. Çoðu oyuncu yine zýplama için Bosluk (Space) tusuna basar ama basarsanýz adamýnýz konusur. zýplama yoktur diye biliyorum.
Türçe Q klavyesine göre oynanýr. W A S D tuslaryla oynanir R tuþþuyla mermi deisir. U tusuyla takýmýnýzla konusursunuz. Enter tusuyla tüm kisilerle. (oyundaki) konusursunuz G tusuyla bomba atarsanýz. (Sað alta merminiz vardi üstündede bonba sayýnýz).
Türkçe F klavyesine göre G U Ý E tuslariyla oynanýr. R tusu ile takýmla konusur. I tusuyla mermi deistirir Ü tusuylada bonba atar.
- Sefa Seven
Arkadaþlarým Size Birkaç Ýpucu Vereceðim
Oyunda Üyelik Yapmanýz Gerekir Ki Oyun Açýlýp Rahat Rahat Oynarsýnýz
Size Oyundaki Haritalarý Söyleyeceðim:
1 Harita Vardýr Ve Harita Çok Büyüktür
Oyun Kontrol Tuþlarý:
Oyun kontrol tuþlarýný istediðiniz þekilde özelleþtirebilirsiniz. Eðer tuþlarda bir deðiþiklik yapmadýysanýz;
WASD tuþlarý ilerleme,
ENTER online oyuncularla sohbet,
Sað týklama ateþ,
Sol týklama zoom,
G tuþu bomba atar
TAB tuþu online oyuncularý ve skor bilgilerini gösterir,
U tuþu grubunuzdaki kullanýcýlarla sohbet etme imkaný sunar,
F8 tuþu ile oyunu tam ekran oynarsýnýz.
Size Silahlarý Sayacaðým:
1 Tane Silah Oyunun Hediyesidir
3 Adet Bomba Vardýr
1 Ý Oyunun Hediyesidir
Oyunda 2 Irk Vardýr
Ýnsanlar Kýrmýzý Bayrak
Ýnsanlar Mavi Bayrak
Oyunun Amacý Level Atlayýp Silah Ve Bomba Çeþitleri Almaktýr
Haritanýn Amacý Bayrak Kazanmaktýr
Oyun Odalarýna giriþ:
Oyuna giriþ yaptýktan sonra oyun odalarýnýn bulunduðu bir liste açýlýyor. Ýstediðimiz bir oyun alanýný seçerek oyuna baþlayabiliyoruz.
Oyun Odasý Oluþumu:
Oyun menüsünden SERVER HOST butonuna týkladýðýmýzda oyun odasý (oyun serveri) açabiliyoruz. (Yalnýz kayýtlý oyuncular oyun odasý açabiliyor).
- Bora Özbilen
Hareket: W,A,S,D
Online kullanýcýlar ile konuþma: ENTER
Zoom: sol mouse týk.
Ateþ: sað mouse týk.
Bomba RPG Atma: G tuþu
Skor Tablosu: TAB tuþu
Özel konuþma (Takýmýnýzla aranýzda konuþma): U tuþu
Tam ekran yapma (kýsa yolu): F8
Taktik:
Kýrmýzý iseniz mavi renkli ekranlarýn yanýna gidin ve kýrmýzý yapýn hepsi kýrmýzý olunca kýrmýzýlar yener.
Adam size vuruken sizde onavurun ama saða sola kayarak
Denizde iken dýþardan ve içerden vurulmaz
Kulubeye benzer þeylerin içine girin oradan vurun dýþtan zor görülürsünüz (ateþ edince ýþýðý saçýlýr öyle anlayýn ve yazý çýkýnca vurun)
Ekranlý yerlerde bir kutu olur mermi alýn oradan
SMÝTH'e týklayýn (oyunda) takým deðiþirsiniz