En güzel 3d oyunlar için 3D Oyun sitemizi takip edin.
3D Oyun Arama
Online Robotlar Oyunu (282 adet yorum var)
Online RobotlarOnline RobotlarOnline Robotlar İncelemesi
Oynama Sayısı: 797.226
Oyun Boyutu: 2.50 MB

Derecelendirme: 7.34 / 10 - Oy Sayısı: 6,899
Yorum Sayısı: 282 adet yorum var.
ilke147• ilke147 - Çagrı ÜŞÜDÜR
27 Ocak 2012, Cuma

Ben çok sevdim ve ip ucuları vercem

messi203unutulmaz• messi203unutulmaz - Onur SOLMAZLAR
12 Ocak 2012, Perşembe

Öfff sıkıcı ve kötü 3D: Uykulu 3D: Uykulu

TheWord• TheWord - Berk UÇAR
3 Ocak 2012, Salı

Editörüm simdi bu online robotu acıyom ama online 3d savas ole bisimi ne var onu oyayamıyorum3D: Üzgün 3D: Üzgün

Editörün Notu:
Online 3d savaş oyununu oynayabilmeniz için unity 3d web player eklentisi gerekir.

TheWord• TheWord - Berk UÇAR
2 Ocak 2012, Pazartesi

Editörüm ben online 3d oyun acmak istiyorum acılmıyor bunun sebebi nedir ne yükliyeceğim?

Editörün Notu:
Bütün oyunları açamıyorsan shockwave eklentin yok demektir.

smackVSdown• smackVSdown - Sinan ULUTAŞ
9 Aralık 2011, Cuma

Ya bukadar yorum yazıyosunuz bi bakıyorum kimse yok oyunda 3D: Sinirli 3D: Sinirli

matrix52• matrix52 - Arda TOSUN
26 Kasım 2011, Cumartesi

Arkadaşlar Oyunun Mause Hassasiyeti Artmıştır.
O Yüzden İnsan Vuramıok 3D: Üzgün

matrix52• matrix52 - Arda TOSUN
8 Kasım 2011, Salı

Size birkaç ipucu veriyim arkadaşlar eğer ölürseniz oyuna girerseniz PC mutlaka kasılır.
o yüzden F5 e tıklamanız gerekir. dersiniz belki "ana menüye girsem oyun kasılmaz bence"
derseniz yine oyun kasılır mutlaka F5 e tıklayın.

Arıza GençArıza Genç
6 Kasım 2011, Pazar

Emeğe geçene tşk ederim

IslamOsmanli• IslamOsmanli - Turk Melih
2 Kasım 2011, Çarşamba

İlker_artist - İlker EMNİYETLİ,
aynısı bende oluyordu sen sil yükle yeniden.

ilker_artist• ilker_artist - İlker EMNİYETLİ
31 Ekim 2011, Pazartesi

Editörüm siteden bir çok oyun açılmıyor shockwaweye reset atıyımmı? 3D: Ağlayan 3D: Ağlayan

Editörün Notu:
Bunun gibi işlemleri denemek gerekiyor tabiki.

godmurat_12• godmurat_12 - Murat SADIK
23 Ekim 2011, Pazar

Arkadaslar hep merak ettiginiz hile rpg ile havaya zıplama !!!!!! ben hep yapıyorum 1 .adım eger oldugunuz yerde birçok kisi varsa fly me deyin duvara dayanın ve adam sizi uçuracaktır ve siz yapmak istiyorsanız fly u dein adam duvara dayanır ve rpg ile adamın tam ayagına vurun 2. adım tek basınıza zıplamak istiyosanız rpg yi alın ve yere bakın ama çok zorlayın daha kolayı fareyi asagıya sürükleyin ve spaceye basılı tutun 3 kere zıpladıgımızda robot yere duserken rpg yi atesleyin ve uçuyorsunuz!!! keyfini çıkarın 3D: Alkış

lacors• lacors - Erdem Yasin Köse
13 Ekim 2011, Perşembe

Fena değil ama emeğe saygı

ogulcan12• ogulcan12 - Oğulcan SÖNMEZ
11 Ekim 2011, Salı

Arkadaslar size yardım edim kendi takımım bana saldırıyor deil zten oyunda kırmızımı mavimi robot olcaksin diye geçiyor takım dill o yüzden herkes birbirine saldırıyor zaten yoksa saldırmazlar ki ve anlamı olmaz ...

haylazdoruk• haylazdoruk - Doruk MEZDE
8 Ekim 2011, Cumartesi

Korkuyorum tiplerden 3D: Gülücük

godmurat_12• godmurat_12 - Murat SADIK
8 Ekim 2011, Cumartesi

Oyun gelişmeyecekmi? 3D: Düşünceli

HeLL_AnGeL• HeLL_AnGeL - Bige KAYA
25 Eylül 2011, Pazar

Neden kendi adamım bana sıkıyor 3D: Ağlayan 3D: Düşünceli

Hukumdar_Polat• Hukumdar_Polat - Polat AKTAŞ
14 Eylül 2011, Çarşamba

Editörüm oyuna başladığımızda hangi renk olduğumu bilemiyorum bide kendi adamlarım bana sıkıyo. 3D: Sinirli 3D: Ağlayan

robo• robo - Bahadır GÜLER
10 Eylül 2011, Cumartesi

Kendi adamım bana sıkıyo ya 3D: Ağlayan 3D: Ağlayan

aranel• aranel - Sertac TINC
2 Eylül 2011, Cuma

Fena değil

OG_Erol• OG_Erol - Erol GÜNER
1 Eylül 2011, Perşembe

Herkeze selam ben erol herkes beni tanır oyundaki en iyi arkadaşım chup artık oyuna girmediği için çok üzüldüm ve oyunu bırakmayı düşünüyorum chup bu yorumu okuyorsan hep citysape 5 veya savaş olan yerere girerim lütfen görüşelim seni çok özledim 3D: Üzgün 3D: Üzgün

1 [2] 3 4 5 ... 15
3d askeri görev

Sitemizdeki 3d oyunları oynayabilmeniz için sisteminizde Shockwave eklentisinin yüklü olması gerekir.
3D Games - 3 boyutlu oyunlar, sitemizde yayınlanan seçilmiş bedava Shockwave 3d oyunları ziyaretçilerimize ücretsiz olarak sunuyoruz.
“Türkiye nin en iyi seçme 3d oyun sitesi” 3d oyunlarımızı zevkle oynayın. 3doyunlar.net

Kategoriler - Üyeler - İletişim - Gizlilik Politikası - Yardım - Shockwave (Eklenti) - Sitene Oyun Ekle

Erenet